ModBus/TCP til OPC-UA gateway med MQTT støtte. uaGate MB

Logg inn for pris og bestilling

ModBus/TCP til OPC UA gateway, med støtte for MQTT.

Logg inn for bestilling og priser.
Dersom du ikke har konto kan du registrere kundeavtale: KLIKK HER!

Produktnummer: GAA-YE-145133 Kategorier: , Stikkord: , , ,
Leveradørens varenummer: GAA-YE-145133
Leverandør:

Beskrivelse

ModBus/TCP til OPC-UA gateway, med MQTT støtte – uaGate MB. Gateway for PLSer og annet utstyr med ModBus interface, for data opp til overliggende ERP, MES eller SCADA system. Den har fysisk adskilte tilkoblinger for OT og IT nett, med forskjellige sett med access rights, for økt sikkerhet.

uaGate MB er en kompakt og sikker gateway, for integrering av data mot toppsystemer. Gatewayen har en integrert OPC UA server som er enkel å konfigurere, og enheten støtter standarder som SSL/TLS og X.509 certificates, for sikre tilkoblinger. Enheten er en stand-alone løsning, som ikke krever PC/server for å fungere. Symbollister kan importeres fra Excel, og det kreves minimalt med jobb for å sette opp enheten til å kunne lese ModBus data.

I tillegg til å være en ModBus/TCP til OPC-UA gateway, har denne også støtte for MQTT. Dette gir enkel integrasjon av ModBus data inn til private eller public IoT could løsninger, på IT siden av gatewayen. I likhet med OPC UA, støtter også MQTT en rekke sikkerhetsmekanismer som krypterte tilkoblinger, sertifikater og bruker-autentifisering, som gjør dette til en sikker løsning.

Denne løsningen gir mulighet for å enkelt kunne oppgradere eksisterende, lokale anlegg, til cloud-baserte løsninger, uten å måtte endre for mye på ting som allerede er installert.

Leverandør

Softing Industrial Automation GmbH